لولههای درزدار به طور کلی، از ورقهای فولادی تولید میشوند. لولهی api هم نوعی از لولههای درزدار است که کاربردهای مختلفی دارد.
و به طور کلی لوله ها با استاندارد api به دو دسته تقسیم میشود:
- API 5L PSL1
- API 5L PSL2
- نحوهی ساخت: لولهی مانیسمان و api از نظر نوع ساخت با هم متفاوت هستند. در فرآیند ساخت لولهی مانیسمان، هیچ گونه درز جوشی وجود ندارد، این در حالی است که در فرآیند ساخت لولههای درزدار api، ساخت این محصول در راستای خط طول جوشکاری است.
- میزان استحکام: لولههای مانیسمان، استحکام بیشتری دارند.
- ضخامت: ضخامت لولههای مانیسمان، بیشتر از لولههای api است.
- کاربرد و نوع مصرف: لولهی مانیسمان به این دلیل که ضخامت بالایی دارند و میتوانند فشار بالایی را تحمل کنند، برای موتورخانهها و انتقال نفت و گاز استفاده میشود؛ و اما لولهی api، ضخامت کمتری دارد و برای مصارف خانگی و ساختوسازها مناسب است.
- قیمت: قیمت لولهی مانیسمان از لولههای api بالاتر است.
- وزن: لولههای مانیسمان نسبت به لولههای api، ولی وزن بالاتری دارند؛ چرا که لولههای مانیسمان از شمش فولادی ساخته میشوند؛ اما عنصر سازندهی لولهی api، ورقهای فولادی است
به دلیل خواص بی شمار لوله گاز API استفاده از این محصولات در صنعت نفت و گاز اهمیت زیادی یافته است از این رو اطلاع از مشخصات آن ها بسیار ضروری به نظر می رسد. در این مقاله تمامی مشخصات این لوله ها و استاندارد API خدمت شما ارائه شده است. بهتر است پیش از شروع به کار با این محصول تمامی اطلاعات و جداول مخصوص به آن ها را مطالعه نموده و با آگاهی کامل از آن ها استفاده نمایید.
لولههای درزدار یا بدون درز؛ کدام را برای پروژه خود انتخاب کنیم؟
معمولاً لولهی انتخابشده، باید مناسب نوع پروژهی مورد نظر باشد. نکتهی قابل توجه اینجاست که لولههای مانیسمان که گاهی در بازار فولاد با ناملوله مانسمان شناخته میشوند، میتوانند جایگزین لولههای درزدار شوند؛ اما عکس این قضیه ممکن نیست؛ یعنی لولههای درزدار، نمیتوانند به جای لولههای بدون درز مورد استفاده قرار بگیرند.
بر همین اساس، ما تصمیم گرفتیم به طور کلی تفاوت هر کدام از این لولهها را در یک جدول برای شما عزیزان، نمایش دهیم. ویژگیهای لولهی مانیسمان و api در این جدول، میتواند به شما کمک کند که انتخاب بهتری برای پروژههای خود داشته باشید.
جهت مشاهده قیمت ها کلیک کنید
دیدگاه خود را بنویسید